Educate - För dig som utbildar

Lägg tiden på att skapa mervärde för din kund, istället för att hantera plastkort och pappersintyg. Med Falagrett får du översikt och säker hantering av intyg och certifikat. 100% digitalt såklart.

Skapa konto

Utfärda

Utfärda enskilda eller flera certifikat samtidigt. Äkthetsintyg för varje certifikat.

Distribuera

GDPR-säker hantering av personuppgifter. Deltagaren får en länk till sitt certifikat där åtkomst sker med BankID.

Filtrera

Sortera på bland annat: Deltagare, Beställare och Giltighetstid. Snabbknappar för filtrering över utgångna certifikat samt de som utgår inom 3 månader.

 

Överblick

Möjlighet att skapa nedladdningsbar rapport på filtrerade certifikat. Tydligt diagram de senaste 8 månaderna över utfärdade certifikat.

 Importera

Vid start av abonnemang får du importera tidigare utfärdade certifikat, intyg eller kompetensbevis. Max 500 stycken

Personvy

Se alla dina utfärdade certifikat du har. Sortera och filtrera. Uppdatera dina kontaktuppgifter.

Framtiden för Utbildningshantering

Istället för att hantera plastkort och pappersintyg, kan du lägga mer tid på att skapa värde för dig och din kund på ett enkelt och säkert sätt.

  • Utfärda certifikat digitalt

  • Automatiserade påminnelser

  • Sömlöst integrerat med ID06

"Nu har vi koll på när yrkesförarkompetenserna går ut och det har underlättat jättemycket för både oss och våra kunder "

- Marcus Melberg.
Emanuelssons Åkeri

Vi synliggör kompetens 

genom Falagrett

Är Falagrett rätt för dig?

Prata med våra specialister

Boka demo

Jobba enklare med automatisk registrering hos ID06

Lägger du också mycket tid på att hantera samtycke av personuppgifter när du registrerar utbildningar hos ID06? Vi på Falagrett har lösningen för dig. Nu behöver du inte längre lägga tid på att jaga kursdeltagares samtycke som ska samlas i en pärm för säker förvaring innan du manuellt registrerar deltagarnas utbildningar hos ID06 kompetensdatabas. Signa upp dig på Falagrett istället.

Läs inlägget

5 fördelar med att digitalisera alla era certifikat

Genom att använda smarta digitala lösningar har ni möjlighet att effektivisera mängder av processer, samtidigt som ni sparar tid och resurser. Bland annat när det kommer till hantering av kompetenser, certifikat och intyg. Med digitala hjälpmedel kan hanteringen av kompetensdokumentation bli mycket mer effektiv. Digitalisering av era certifikat är lösningen som sparar både tid och energi. 

Läs inlägget